WFM

Workforce Management, WFM, handlar om att balansera bemanningen på ett bra sätt för att uppnå ett effektivt kundmöte samtidigt som att våra medarbetare bör ha en bra vardag med minimal stress. Små förändringar i arbetet kan leda till stor påverkan i vardagen för både kunder och medarbetare. Denna utbildning har fokus på att öka din kunskap och förståelse inom bemanningsplanering både ur ett vidare perspektiv för att förstå helheten, men också för att få kunskap om i vilka detaljer du ska agera för att skapa skillnad.

Varför kompetensutveckling inom Workforce Management?
Gör arbetet lättare genom att lära sig enkla beräkningsmetoder som ger deltagarna en prognos som de kan lita på. Kontakta har två utbildningar på temat workforce management. En för dig som är nybörjare och en för dig som vill fördjupa dina kunskaper och bli en professionell Workforce Manager.

Vem riktar sig utbildningen till?
Kurserna vänder sig till personer som arbetar med planering och schemaläggning i kundservice och vill ha gedigna grundläggande kunskaper i bemanningsplanering. De personer som också har nytta av kompetensutvecklingen i bemanningsplanering är kontaktcenterchef, callcenterchef, teamledare, kundserviceansvarig, gruppchef, planerare, schemaläggare eller motsvarande.

Ny som WFM
Är du ny som WFM och behöver lära dig grunderna, då har vi utbildningen för dig. Utbildningen riktar sig till dig som vill lära dig grunderna i hur man bör arbeta med prognoser och hur man får dem så träffsäkra som möjligt. Vi går också igenom hur man fastställer en workload, bemanningsplanering, trafikledning i realtid och mycket mer.
Vill du anmäla dig till utbildningen? Klicka här för att se när nästa tillfälle ges! 

Avancerad WFM eller för dig som vill certifiera dig.
Gör arbetet lättare genom att lära sig enkla beräkningsmetoder som ger deltagarna en prognos som de kan lita på. På utbildningen Workforce Management får deltagarna lära sig de metoder som gör deltagarna till en professionell Workforce Manager. Satsa 2 dagar och spara veckor till månader av arbetet med bemanningsplanering. Kursen är intensiv och ger deltagarna de metoder och verktyg som behövs för att bli skickliga i bemanningsplanering.
Vill du anmäla dig till utbildningen? Klicka här för att se när nästa tillfälle ges!

WFM utbildningarna hålls av Lars Anjou som har svart bälte i WFM och bemanningsplanering.

Vid frågor, kontakta Linda Magnusson på linda.magnusson@kontakta.se alternativt 0704 39 00 87.