KontaktAkademin Stockholm: Leda bra eller leda bäst – en utbildning för ledare inom sälj och kundservice!

En utbildning som kommer hjälpa dig och ditt team att skapa resultat du inte trodde var möjligt. Utbildningen är till för dig som arbetar i ledande befattning inom service och sälj. Du vill som ledare utveckla dig själv & bli bättre på att leda dina medarbetare.

Peppe Ekmark hävdar att det räcker med en dag för att du och ditt team ska få insikter och verktyg som gör att ni kommer öka er omsättning. Det kommer vara en dag full med insikter, övningar, workshop och inspiration som gör att du kommer längta tillbaka till jobbet för att skapa helt nya resultat.


Dagen läggs upp enligt följande:

  • Pass 1 – En insiktsfull föreläsning om hur man skapar ett framgångsrikt team
    Föreläsningen handlar om hur man får ett team att gå från att leverera bra, till att på kort tid leverera resultat som du inte ens själva trodde var möjligt. Här får du lära dig hur ni kan skapa ett engagerat team som gör allt för att tillsammans nå uppsatta mål.

  • Pass 2 – De åtta stegen som får alla att inse vad som krävs för att skapa framgång
    På pass 2 kommer vi gå igenom de stegen som gör att ni kommer skapa ett mer framgångsrikt team. Steg för steg går vi igenom vad som får oss människor att verkligen vilja göra det där extra som behövs för att bli fokuserade, motiverade och en gång för alla, släppa alla hinder, som idag gör att ni inte levererar på topp. Här blir det en hel del övningar som skapar insikter som får er att förstå varför ni inte alltid når era mål. När ni väl har insett dessa, kan ni göra den förändring som krävs för att nå i princip alla mål ni vill.


Peppe Ekmarks bok "Leda bra eller leda bäst" ingår när du registrerar dig på utbildningen.


För vem?

Utbildningen passar för alla som jobbar som ledare inom kundservice eller telefonförsäljning. Kanske är du teamledare, kundservicechef eller VD. Utbildningen passar alla typer av ledare och kommer ge alla värdefulla insikter att användas på varje enskild ledares egen nivå. 


Praktiska detaljer:

Datum:20 september 2022
Tid:Kl. 09.00–16.00
Plats:Kontaktas kontor, David Bagares gata 9, 111 38 Stockholm 
Pris:Medlemmar i Kontakta: 5 900 kr.
Icke-medlemmar i Kontakta: 7 900 kr.
(moms tillkommer)
För 5 eller fler deltagare från samma företag, maila oss för offert
Anmälan:KLICKA HÄR!


Vid frågor kontakta Linda Moser på linda.moser@kontakta.se alternativt 070 439 00 87.

Välkommen!